Mi Pecado – történet

Paulino Cordoba (Roberto Blandón), Gabino Roura (Sergio Goyri), Rodolfo Huerta (Francisco Gattorno) és Matias Quiroda (Salvador Sánchez) már gyermekkorukóta barátkoztak, ám ezek az idők már elmúltak, most már a felnőttek világát élik, az érdekeik, a pénz és maga az életük arra késztetik őket, hogy elszakítsák baráti szálaikat.
Paulino az “El Milagro” nevű birtokon él feleségével Rosarióval (Daniela Castro) és két gyermekével Césárral és Lucreciával (Maite Perroni). Cordobáék almatermesztéssel foglalkoznak, ez is tette őket híressé az egész vidéken. Rosario nem is titkolja, hogy fiát jobban szereti lányánál, akit dadája Delfina (Magda Karina) nevel fel. Lucrecia már gyermekként is rengeteg időt Rodlfo fiával Juliánnal (Eugenio Siller).
Rodolfo a falu tanára, feleségével Justinával (Sabine Moussier) és két fiukkal Juliánnal és Josuéval (Diego Amozurrutia) élnek itt. Justinának azonban soha sem elég semmi, és miatta megy majd tönkre a négy férfi barátsága.
Gabino egy szívtelen férfi, aki meggyilkolta feleségét Inést (Lucia Mendez), hogy megszerezhesse vagyonát. Bérbeadta földjeit Paulinónak, hogy őt is úgy manipulálhassa mint gyermekeit Carmelót (Armando Araiza) és Teresát (Gabriela Carillo).
Matias pedig a falu papja, aki csak nézni tudja hogy megy tönkre a barátságuk, de tenni nem tud ellene semmit.
Lucrecia és Julián között gyermekszerelem lángol fel, amit azonban beárnyékol César halála. Rosario lányát okolja fia haláláért és így tönkreteszi kapcsolatát lányával. Lucreciát és Juliánt elszakítják egymástól. Lucreciát elküldik, Juliánt pedig mindenki csak El Chamucónak, azaz ördögnek hív, mert azt hiszik ő gyilkolta meg Césart.
Eltelik pár év és Lucrecia irigy unokatestvérével Renatával (Jessica Coch) visszatér a családi birtokra, csakhogy szomorúan látja, hogy apja tönkrement, így Paulino segítségére szorult. Paulino viszont csak akkor hajlandó segíteni, ha Lucrecia hozzámegy Carmelóhoz. Mind a négy barátnak van tehát valami bűne, sőt mindenkinek a faluban van valami bűne. Mi a Te bűnöd?

Mi Pecado – televisa (Mexico), 2009

Maite Perroni – Lucrecia

Eugenio Siller – Julián

Sergio Goyri – Gabino

Roberto Blandón – Paulino

Sabine Moussier – Justina

Francisco Gattorno – Roberto

Salvador Sánchez – Matias

Lucia Mendez – Inés

Daniela Castro – Rosario

Diego Amozurrutia – Josué

Armando Araiza – Carmelo

Jessica Coch – Renata

Gabriela Carrillo – Teresa

Magda Karina – Delfina

Jacqueline García – Blanca

Tina Romero – Asunción

Aldo Gallardo – Manuel

Antonio Medellín – Modesto

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás