Hírek röviden – 2009. Augusztus 15.

  • Mar de Amor - Zuria Vega és Mario Cimarro novellájaZuria Vega lesz Mario Cimarro partnere a Mar del Amor című telenovellában. Zuria egyébként még csak nemrég fejezte be az Alma de Hierro című telenovella forgatását.
  • Jaime Camil (Las Tontas no van al Cielo – Candy) apa lesz. Heidi Balvanera, Jaime menyasszony, egészen Argentínába utazott, hogy elmondja szerelmének a jó hírt. Gratrulálunk!
  • Nemrégen beszámoltunk arról is, hogy a TV Atztecán nemsokára kezdődik egy új telenovella, Mujer Comprada címen. A főszerepekben José Angel Llamas (La Vengazna), Andrea Marti (Pobre Rico… Pobre) és Gabriela Vergara (La Mujer en el Espejo) lesznek láthatóak. Itt pedig mégnézhetitek az első és a második promót. A novella a Vuelveme a Querert váltja majd a 20:30as sávban.
  • Lorena Rojas (Como en el Cine – Mint a filmekben) nemrég tagja lett a LIVESTRONG nevű szervezetnek, ami a rákos betegek megsegítésére jött létre. Lorena Rojas szintén átvészelte már szerencsére a halálos betegséget, és most többekközött a latinamerikai nőket szeretné meggyőzni arról, hogy milyen fontos eljárni mellszűrésre.
  • Úgy néz ki hogy Christian Meier (Zorro) Hollywoodba megy, bár én ezt nem hiszem el. Azok a hírek kaptak ugyanis szárnyjra hogy egy szuperhőst Flashet kellene eljátszania egy készülő szuperprodukcióban. 🙂
  • Yadira Carillo (El Privilegio de Amar – Titkok és szerelmek) és Juan Collado akit a színésznő Leticia Calderóntól (Esmerlada) szeretett el, mégsem házasodnak össze. A pletykák szerint nagyon csúnyán összevesztek. Úgy kell nekik… 🙂
  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás