Hírek röviden

– Nemsokára megjelenik DVDn a Dona Barbara című telenovella. A Telemundos telenovellákról azt kell tudni, hogy csak nagyon ritkán adják ki őket DVDn, általában csak a legsikeresebb telenovellái kapják ezt a “megtiszteltetést”.  A Victoriához, a Pasión de Gavilaneshez, az El Cuerpo del Deseóhoz a Dame Chocolatehoz és a Tierra de Pasioneshez tehát nemsokára csatlakozik a Doňa Barbara is. A novellát egyébként egyre több ország vásárolja meg, nemsokára Szerbiában is műsorra tűzik, ahol az El Rostro de Analiát (A Bosszú álarca) váltja majd.
Willam Levyt (Sortilegio) ismét nem szívlelik. Ezúttal Eduardo Yanez áldozata lett, aki úgy látszik nem bírja elviselni, hogy a színész keresetebb és többen érdeklődnek felőle. Megjegyzem hogy Eduardo Yanez törődhetne inkább magával.
– A Telemundón nemsokára 3 új novella veszi a kezdetét. A Bella Calamidades című telenovella Danna Garciával és Segundo Cerbadasszal a főszerepben a Los Victorinos című telenovellát válltja majd előreláthatólag októberben. Még ismeretlen idősávban jelenik majd meg a Perro Amor című telenovella előreláthatólag Laura Pericóval (Victoria) és Araph Bethkével (Tierra de Pasiones) a főszerepben. A harmadik telenovella pedig a világsikeres brazil O Clone feldolgozása az El Clon, a főhősnő a legújabb információk szerint Stephanie Cayo (La Marca del Deseo lesz)
– Szó esett a legnézetebb mexikói krimisorozat a Mujeres Asesinas harmadik évadjáról is. A legújabb információk szerint a harmadik évadban egy-egy gyilkos nőt Maite Perroni (Mi Pecado), Belinda (Camaleones) és Salma Hayek is el fognak játszani. Salma Hayek személyét azonban hülyeségnek tartom, hiszen annak ellenére hogy telenovellákban kezdte egyedül neki sikerül befutnia Hollywoodban. Nem hiszem hogy a milliókat feladná egy kis aprópénzért amit a hazájában kapna.
Un Esposo para Estela ezen a néven indul néhány napon belül új telenovella a Venevisión csatornán. A főszerepekben Daniela Alvarado (Angelica Pecado) és Luis Geronimo Abreu (Amantes de Luna Llena – A telihold szerelmesei) térnek vissza.
– A jövő év elején veszi kezdetét a TV Azteca és a Rede Globo közös telenovellája amelyet nemrég Loco Amorról Alma Quemadora-ra neveztek át. Humberto Zurita (Secretos del Alma) és felesége Christian Bach (Bajo un mismo Rostro) főszereplőként térnek vissza, tehát nagy durranásra kell számítani, Christian Bach ugyanis a 90 évek elején Mexikó egyik legkeresetebb és legkedveltebb színészei közé tartozott. A novellában szerepet a legújabb hírek szerint szerpelni fognak még: Leonardo García, Margarita Gralia, Lorena Rojas, Rossana Najera és Fernando Luján.
– Úgy tűnik hogy Elizabeth Gutierrez mégsem fog szerepelni a Corazón Salvaje című telenovellában. A legújabb pletykák szerint ugyanis a Telemundós Bella Calamidades című telenovellában tér vissza főgonoszként.
– Brazíliában véget ért a Caminho das Indias című telenovella vetítése. A kezdeti nehézségeket óriási siker koronázta meg, hiszen a novella utolsó részét a nézők 55 százaléka választotta.
Cabeza de Buda, ez a címe Silvia Navarro, Kuno Becker, Irán Castillo és Vanessa Bauche közös filmjének, ami még csak nem rég került a mozikba. Itt megnézhetitek a trailert.

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás