Hírek röviden

– A héten kezdődött Venezuelában a Mi Pecado című telenovella a Venevision csatornán, ahol hétfőtől szombatig délután 13:00kor látható és máris nagy népszerűségnek örvend. A novellát egyébként egyre több ország tűzi műsorra.
– Ciega a Citas ez a címe Muriel Santa Ana (Lalola – Grace) legújabb telenovellájának. A novellában szerepet kapott Rafel Ferro a Lalola Gastónja is. A trailert megnézhetitek itt.
– A Los Victorinos című telenovellában változások történnek. A novellából távozik Mauricio Ochmann (Como en el Cine – Mint a filmekben) aki nemsokára megkezdi az El Clon forgatását. A helyére két nő lép majd Sara Collares és Carolina Tejera (Gata Salvaje – Vadmacska) , akinek ez lesz az első Telemundós novellája.
– A TV Azteca legnézetebb telenovellája a Pasión Morena is kisebb változásokon megy át. A régi főcímet lecserélik egy újra amit Olga Taňón énekel majd.
– Nemrég kezdődött Spanyolországban az En Nombre del Amor című telenovella a közszolgállati TV1en ahol a premier epizódot 1 881 ezer néző látta.
– A legújabb hírek szerint az El Clon szereplőgárdájához csatlakozik Arturo Peniche (Soňadoras) is.
– A legújabb pletykák szerint Nicandro Diaz egy Cuna de Lobos és El Maleficio keverékkel tér majd vissza a Corazón Salvaje után. A producer Silvia Navarrót (Perla) és Mauricio Islast (Amores – Szerelempiac) szeretné megszerezni főszereplőknek.
Kdabra a címe egy új kolumbiai sorozatnak amelyet misztikus hangulatúra szeretnének gyártani. A sorozatban szerepet kapott Margarita Rosa de Francisco (Minteras haya Vida – Amíg tart az élet) és Christopher Uckermann (Rebelde) is.

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás