Hírek röviden – 2009. Október 23.

– A TV Chismes információi szerint az RCTV új novellájának a főhőse Marianela González és Carlos Felipe Álvarez lesznek, akik a nálunk is bemutatott Édes dundi Valentína c. novellában testvéreket alakítottak. Érdekesen hangzik ez a szereplőpáros, reméljük mielőbb új infókat tudunk meg a tervezett novelláról, ami egyébiránt a Libres Como el Vientot-t váltja majd.
Dulce Adicción munkacímmel kezdi meg Angelli Nesma producernő új novellájának a forgatását. Az Antoanella (Andrea del Bocca y Gustavo Bermúdez) feldolgozásáról lesz sző, és Nesma azt szeretné, ha Ariadne Díaz (Manana es Para Siempre) lenne a főhősnő.
– Október 20.án debütált Argentínában a Ciega a Citas c. telenovella. A Dori Meda Group által képernyőre vicc humoros novella főszereplője Georgina Barbarossa, Muriel Santa Ana és Nicolás Pauls.
– A kolumbiai RCN is új novellát forgat. A rendező Mario Ribero lett, aki a Betty a csúnya lány sikeréért is felelős. Az új novella címe Chepe Fortuna lesz, főszerepben Javier Rattin lesz látható, aki a Ninos Ricos, Pobres Padres-ben látott teljesítménye alapján érdemelte ki a szerepét. Partnere az egykori szépségkirálynő, Taliana Vargas lesz, aki itt debütál majd a telenovellák világába.
– Az argentin Canal 9 csatornán is új novellák kezdődtek: 14.00.kor látható a Los Victorinos, illetve 20.00.kor a Bellaza Pura c. brazil novellát követhetik figyelemmel a nézők.
– A Bella Calamidades stábja befejezte a kültéri forgatásokat, immáron a stúdióban dolgozik a stáb. A premier időpontjáról még mindig nincs hír.
– A Herencia de Amor egyik főszereplőpárosa a való életben is egymásra talált. Marcela Kloosterboer és Gonzalo Heredia kapcsolatukat már nyíltan is vállalják.
Kate del Castillo is csatlakozott a L’Oréal kozmetikai termékeket hiredető színésznők sorába. Többek között a Született Feleség, Eva Longoria is hirdette már a kozmetikumokat.
Sabine Moussier (Candy) pár napig kényszerpihenőt tart, új novellája a Mi Pecado forgatásain. A színésznő egy baleset következtében pihenésre szorul. A novella egyébként pár héten belül végetér, a forgatások is az utolsó napjaikban járnak.
Lorena Rojas (Como en el Cine) már felgyógyult betegségéből. Nemrég egy újabb kampányhoz csatlakozott hogy felhívja a figyelmet a rák fontosságára. A rajongóknakt további jó hír, hogy a Televisával előerhaladott tárgyalásokat forgat a színésznő, egy esetleges telenovella szerep kapcsán.
– Végül egy kis magyar vetítési hír: Pár napja fut a kultikus Rabszolgasors a Sorozat+ csatornán, 18.00.kor. November 2.án debütál majd a Páginas de Vida (Életünk lapjai) c. Globos telenovella, illetve aznap indul a Cómplices (Cinkosok) ismétlése is.

    • kata
    • 2009 10 24

    Hm,érdekes hogy még csak egy icipici hírt sem lehet itt olvasni a Casi Angeles-ről,ami érdekes kicsit…bár tudom Tibi,hogy te nem igazán szereted,de Argentína legnépszerűbb sorozata,szuper nézettséggel,3 év alatt 5 CD és 6 DVD jelent meg,nemrég tértek haza Izraelből (ahol idén egyébként már 3x voltak),ahol majdnem 80.000ren látták őket…Izrael előtt “beugrottak ” spanyolországba is,és még kb 5 dél-amerikai országban fognak turnézni, és argentínát már ne is említsük…szóval ezzel csak azt akarom mondani,hogy iszonyú népszerű az egész casi,itt mégsem lehet erről emmit olvasni….

    • Tibi
    • 2009 10 25

    Igazad van Kata, tényleg ritkán esik szó a Casi Angelesről. Az ok pedig egyszerű: az oldalak ahonnan fordítani szoktam nem írnak a novelláról. De ígérem neked utána fogok járni a jövőhéten a Casi Angelesnek és kap egy teljes bejegyzést, mert tényleg nagyon sikeres lett 🙂

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás