Hírek röviden – 2009. November 7.

Sortilegio - Európában is egyre népszerűbb– A Sortilegio egyre népszerűbb Európában. Lengyelországban November 27én lesz a novella premierje. Albániában már 1-2 ónapja vetítik. Tudni lehet azt is, hogy a novellát megvásárolta Spanyolország, Románia és Szerbia is
Roxana Diaz (Mis Tres Hermanas – Családban marad) több év után visszatér az RCTVhez, ahol főszerepet fog majd alakítani a Vuelve a la Vida munknévre halgató telenovellában. A férfi főszereplő a Magyarországon még ismeretlen Juan Camilo Donado alakítja majd. Rajtuk kívül lesznek “juvenil” főszereplők is, akiket Marianela González (Mi Gorda Bella – Édes dundi Valentina) és Carlos Felipe Álvarez (Mi Gorda Bella – Édes dundi Valentina) alakítanak majd.
Maritza Bustamante (Acorralada) alakítja majd a Perro Amor című Telemundós novella főszerepét. Rajta kívül Khotánról (Dame Chocolate) is beszélnek a novella kapcsán.
– Megszületett a Mar del Amor című telenovella negyedik és ötödik promója is. A novella premierje egyébként november 19. hétfön lesz, 19:00 órakor.
– Néhány új hír is kiderült Nicandro Diaz, La Dueňa feldolgozása kapcsán. A producer női főszereplőnek Barbara Morit (Rubi), Elizabeth Alvarezt (Fuego en la Sangre) vagy Elizabeth Gutierrezt (El Rostro de Analia – A bosszú állarca) szeretné megszerezni. Én Elizabethet ki is zárnám, mivel addigra sztem már meg fog szülni. Rajtuk kívül még a novellában szeretné látni Ana Martínt (Destilando Amor – Szerelempárlat), César Evorát (El Privilegio de Amar – Titkok és szerelmek) és Dominika Paletát (La usurpadora – Paula és Paulina)
Susana Gonzáles (Pasión) ismét gyermeket vár. Gratulálunk!.

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás