Hírek röviden – 2009. December 06.

Gabriela Spanic & Fernando ColungaDuena de Tu Amor címmel kezdődik Nincandro Diaz (Destilando Amor) legújabb telenovellája, ami a Corazon Salvaje-t váltja majd. A főhősnő szerepét eredetileg Thalia kapta volna meg, ám ő visszalépett, minden bizonnyal anyagi okok miatt. Ismeretes, hogy a telenovellák egykori királynője a Cristina Show-ban azt nyilatkozta, hogy jövőre vissza szeretne térni legnagyobb sikerei színhelyére. A Duena De Tu Amor biztos főhőse egyébiránt Fernando Colunga, a női főgonosz pedig valószínűleg Gabriela Spanic (Tierra de Pasiones) lesz. A főhősnő Silvia Navarro, Jacqueline Bracamontes vagy Marlene Favela is lehet, de több nevet is emlgettek már a szerep kapcsán. A szerény véleményem szerint olyan karaktereket kéne megalkotni, akik a harmincas éveik végén járnak, és kellene lennie egy erős juvenil szálnak, hogy legyen terep ahol megteremthetik a jövő fiatal telenovellagenerációját, kevésbé ismert tehetségek bevonásával vagy felfedezésével…
– A venezuelai lapok állításai szerint az Amor a Palos hősnője, Norkys Batista elvált férjétől, Leonardo Luttinger-től, akinek gyermeket is szült. Norkys még nem erősítette meg a sajtóértesüléseket.
Mariana Ochoa (La Hija del Jardinero) ismertségét politikai kampányolásra használja fel, egy jobbközép kormánypárt plakátjain látható a színésző.
Natalia Oreiro (Muneca Brava) egy erotikus thriller-ben lesz látható, aminek a címe La Mala. Ezen kívül, jövőre kezd forgatni egy zenés vígjátékot, aminek a címe Miss Montevideo lesz.
Juan Carlos Garcia (La Mujer de Judas) egy tizenhárom epizódos tragikomédiában kapott szerepet.
Victor Camara (Rebeca) csatlakozott a Perro Amor szereplőgárdájához. Szerepe szerint Elluz Peraza (El Rostro de Analía) szerelmét játssza majd.
Fernando Carillo (Rosalinda) tagadja hogy románca lenne Alexis Ayala (Contra Viento y Marea) lányával, Stephanie-val.
Rosario Tijeras címmel forog Maria Fernanda Yepes (Sin Senos No Hay Paraiso) legújabb telenovellája, amit hatvan részesre terveznek.
– A Telemundo meglepő ötletettel állt elő. A hírek szerint, elkészítenék az egyik legsikeresebb Televisa novella feldolgozását, a Los Ricos Tambbién Llorant. A Gazdagok is tudnak sírni azonban nem eredeti verziójában éledne újjá, hanem egy sajátos paródiaként, amit humoros verzióban próbálnának előadni. Érdekes…
– Az egyik venezuelai lap megszavazta, a legrosszabbul öltözött hírességek listáját, már ami a hivatalos megjelenéseket illeti. Az olvasók többek között Daniela Alvarado, Mimi Lazo, Gledys Ibarra, Roxana Diaz, Norkys Batista, Manuel Sosa vagy Guillermo Davila öltözködését nem tartják divatosnak. Ellenben a közvélemény úgy látja a legdivatosabbak sztárok, Astrid Carolina Herrera, Crisol Carabal, Emma Rabbe, Luciano D’Alessandro, Juan Garlos Garcia vagy Alejandro Otero.

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás