Telenovellák Bulgáriában

Aracely Arámbula - Corazón SalvajeBulgáriában még mindig fénykorukat élik a telenovellák, a déli országban számos alkotást láthatnak a nézők. Március 17-én debütál például náluk a Corazón Salvaje, Aracely Arámbula főszereplésével.
A Dima Family csatorna főműsoridőben sugározza a Manana es Para Siemprét, ami kitörő sikerrel fut az országban. A BTV csatornán a Bella Calamidades és a Hijos de Monte, a TV7en a Busca en Hombre, az Eurocom csatorna pedig a Los Exitosos Pells-t sugározza. Az ottani Zone Romantica is kényezteti nézőit, ők a Venevision által gyártott Vieya Yo? illetve a Los Misterios del Amor-t nézhetik minden hétköznap, illetve a kolumbiai Mis Para Tres c. szériát.
És hogy még inkább irigykedjünk, az ismétlések száma is jelentős, olyan novellák kerülnek újra képernyőre mint a Rebelde, Amor Comprado, Acorralada, Luna La Hereda, Gata Salvaje, LaLola, Muneca Brava, Angel Rebelde, Collar de las Esmeraldas vagy az En Los Tacones de Eva.
Az országban egyébként a Venevision-os Angel Rebeldének akkora sikere volt, hogy az isméltés minden hétköznap 21.00.tól látható, a Dima Family csatornáján, ugyanott ahol a premier Manana es Para Siempre csupán 18.00.kor kerül képernyőre.
Bár, logikusan belegondolva jobb nem irigykedni déli szomszédainkra, hiszen ennyi novella közül igencsak nehéz lehet kiválasztani azt, amire tényleg kíváncsi vagy, az egész napot pedig nem lehet tévénézéssel eltölteni 🙂

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás