Destilando Amor a Zone Romanticán!

A Zone Romantica igazi meglepetéssel lepett meg minket, ugyanis fennállása óta először vásárolt Televisa által gyártott telenovellát. Legújabb szerzeménye nem más, mint a Destilando Amor aminek a magyar címe Szerelemre várva lett. A szériát 2007. Január 22.én mutatták be a Canal de las Estrellason, és a vetítése alatt végig igencsak sikeres volt, az USAban meg pláne, ott a finálét 12millióan követték figyelemmel! A Destilando Amor tehát egy igazi sikerszéria, ami a Café con aroma mujer című kolumbiai széria feldolgozása.
A novella főszerepeiben Angelica Rivera (Angela), Eduardo Yanez (Megveszem ezt a nőt), Chantal Andere (Marimar, A betolakodó), Sergio Sendel (Ramona) és Martha Julia (A szerelem ösvényei) láthatóak. Érdekességképp elmondanám, hogy a 2007es Premios tv y novelason tarolt a Destilando, 9 díjat vihetett haza, többek között a legjobb főszereplők és a legjobb telenovella díját is.
Kis hazánkban 2008 Novemberében kerül tehát sor a premierre, addig is Marco Polo blogján olvassátok el a történetet, ismerkedjetek a szereplőkkel, hiszen hamarosan a Zone Romanticán láthatjátok őket! 🙂

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás