Hírek röviden – 2009. Augusztus 25.

  • Alejandro Chaban, az El Rostro de Analía sztárja fiatalkorában súlyproblémákkal küzdött. Erről pár hónapja írt egy könyvet, és nemrég Los Angelesben dedikált. A hírek szerint a hírhedt blogger, Perez Hilton is igénybe veszi majd Chaban segítségét, hogy megszabaduljon fölös kilóitól. Alejandro meghatottan nyilatkozott: “Boldog vagyok hogy minél több ember megismeri az én történetem. Megmutatom hogy ha akarod, igenis le lehet fogyni“. Egyébiránt a könyv már most Best Seller lett, az Egyesült Államokban, Puerto Ricoban és Venezuelában rengetegen megvásárolták.
  • Pont egy éve mutatta be a tv2 a Zorro c. telenovellát 🙂
  • Az El Rostro de Analía tegnap debütált Peruban, az ATV-n, nemsokára pedig Lengyelország is bemutatja.
  • Végre megérkezett Ciprusra is a La Tormenta, a Sigma TV csatorna 18.25.kor mutatja majd be. A novellát már több mint 50 ország láthatta.
  • A Panamai Nemzeti televízió 2009. Július 29.én mutatta be a Manana es Para Siemprét. Az elmúlt egy hónap alatt a novella jelentős sikert ért el, közel 33.3%os nézettséggel a lista élén találta magát. Ezen azért is lepődtek meg Panamában, mivel a novella elődje, a Pura Sangre is nagy sikereket ért el vetítése idején.
  • Hamarosan végetér a Mujeres Aseinsas 2.évada, az utolsó gyilkosnő idén Carmen Salinas lesz. Már tervezgetik a 3.évadot is, amiben nagy valószínűséggel a következő sztárok gyilkolnak majd: Gabriela Spanic (Tierra de Pasiones), Jacqueline Andere (Angela), Kate del Castillo (La Mentira), Yadhira Carillo (La Otra), Gaby Espino (Sin Vergüenza), Belinda (Camaleones) és Altair Jarabo (En Nombre de Amor). A 3.évad jövő nyáron kerül majd a mexicoi TVC képernyőjére.
  • Brazíliában nemrég debütált a Rede Record-on a Bela a Feia, ami a La Fea más Bella feldolgozása. A novella 20.30.kor fut,és 14.8-as nézettséggel örvendezteti meg a csatorna tulajdonosait.
  • Hétfőn debütált Mexicoban a Más Sabe al Diablo, ennek kapcsán nyilatkoztak a szereplők. “Manuela elkötelezi magát egy férfinak, akiről azt hiszi tökéletes. De ő egy alvilági kábítószerkereskedő, egy bünöző és a legnagyobb főnök, de Mariana ezt nemtudja” – nyilatkozta Gaby Espino, a novella főhősnője. JenCarlos Canela pedig a következőket mondta az újságíróknak: “Az egész történet jó, a bandák, bűnözők, kétoldalú minden, a lopás és a szeretet egyaránt“.
  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás