Elizabeth Gutierrez – Életrajz

Elizabeth Gutierrez, 1979. Április 1.én született, mexicoi és amerikai szülők gyermekeként. 6 nővére és egy fiú testvére van, gyerekkorát Jaliscoban tölttötte, Mexicoba. 10 éves volt amikor a családjával az Egyesült Államokba költöztek.
Karrierje pár apróbb modellmunkával kezdődött, majd 2003ban jelentkezett a Protagonistas de novela c. valóságshow 2.részébe. Bár a versenyt nem nyerte meg, szépségére felfigyeltek. Első szerepét a 2004es Jugar a Granar c. telenovellában kapta, majd ezt követte az Olvidarte Jamás. Egy évvel később már kiemelt szerepe volt az Acorralada c. telenovellában, majd megkapta élete első főszerepét, az Amor Comprado-ban, José Angel Llamas oldalán. Bár nem volt kitörő siker, Elizabeth tehetsége utat tört magának. 2008ban megkapta élete legnagyobb lehetőségét, az El Rostro de Analía főszerepét. A kettős szerep elhozta a sztárságot számára, és a nemzetközi elismertséget is. Idén elvállalt egy apróbb szerepet a Corazón Salvaje c. telenovellában. Bár sokak szerint visszalépés a karrierjében, de ismerjük a mondást: “Nincs kis szerep, csak kis színész”.
A magánéletét tekintve, a valóságshow alatt ismerkedett meg William Levy-vel, akivel később össze is házasodtak. 2006ban megszületett közös gyermekük, Christopher Alexander. Kapcsolatuk igencsak viharos, köszönhetően a sajtónak, akik lépten-nyomon a sztárpár magánéletében vájkálnak. Nem lehet tudni hogy eggyütt van-e még férjével, sőt sok helyen azt beszélik Elizabeth második babájával várandós.

    • Eszti
    • 2010 02 28
    • Tibi
    • 2010 03 07

    Uff, miért nem lepődöm meg :s Köszi hogy szóltál!

  1. sya nagyon szeretem a sorozatotokat és soha nem csalodom a sorozatban mert mindig jo részei vanak rajongok értetek imádom a sorozatot…………………………………

  2. jo a sorozat nagyon tecik

  3. És akkor mivan ha innen szedtem le az önéletrajzát?
    Manapság már mindenki szedi mindenkiét!!!!!!!!!!!!
    köszi h kiirtad az oldimat, többek a látogatóim….
    de ha örülsz neki leszedem…. kis……picsa

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás