Hírek röviden – 2009. November 26.

Caminho Das Indias– A Caminho das Indias c. idei brazil (Globo) telenovella nyerte a nemzetközi Emmy verseny legjobb telenovellája díjat. Gratulálunk!
Julian Gil (Sortilegio) Spanyolországba utazott, hogy az ottani Valientes remake egyik főszerepét eljátszhassa.
Botinerias címmel készül az argentin telefe legújabb telenovellája, ami a foci világáról fog szólni. A főszerepben: Florencia Pena, Nicolás Sabre, Romina Gaetani, Tomas Fonzi és Isabel Macedo
– Az El Clon hősnője, Giovanna Antonielli újra szingli, miután közel három évig Arthur Fernandes menyasszonya volt. A brazil Marie Claire novemberi számában Giovanna bevallotta, az álma egy kisbaba.
– A Premios Oye díjátadón a legjobb telenovella főcímdal a Mundo de Caramelo lett, amit Danna Paola (Querida Enemiga) ad elő, az Atrévete a Sonar-ban.
Christian Meier (Zorro) vitába keveredett volt feleségel, Marisol Agguire-vel, a tartásdíjat illetően. A hírek szerint Meier egyre kevesebb pénzt akar fizetni volt feleségének, aki egyedül neveli három közös gyermekük, miközben Christian vidáman turbékol a szemtelenül fiatal Genesis Rodriguez társaságában.
– Megszületett Cesar Roman (Rebeca) kisfia, akit Manuel névre kereszteltek. Az esküvő is kilátásban van, kedveséel Carmen Alicia Lara-val.
Iran Castillo (Sonadoras) nemrég több napot kórházban töltött, miután összeesett testmozgás közben.
Natalia Oreiro és férje Ricardo Mollo közösen vettek egy birtokos az Urugay-i Carmelo városkában. Azt tervezik hogy felhúznak egy házat is a birtokra.
Mario Cimarro (Gata Salvaje) és Vanessa Villela (Amores de Mercado) a hírek szerint az évvégén összeházasodnak.
– Egy kis amerikai nézettség 2009. November 24.ről: Sortilegio: 21.1 (Amerikában sem dobbantott akkorát, ettől anno a Cuidado Con el Ángelt is többen nézték); En Nombre del Amor: 17.0; Un Gancho al Corazón: 13.1 (A nézettség katasztrofális, a Las tontas mérföldekkel jobb volt); Más Sabe el Diablo: 6.6 (Egyre jobban magára talált a novella, ami minőségileg is egyre jobb részeket produkál); Alma Indomable: 6.2 (A Venevision büszke lehet magára); Verano de Amor 6.2. (itt is megbukott…) ; Tormenta en el Paraiso: 6.0. ; Yo Soy Betty la Fea: 5.1. (Őrület hogy még mindig hódít ^^) ; Ninos Ricos, Pobres Padres: 4.4. (ez nagyon gyenge :s) ; Los Victorinos: 4.1. (a Telemundo idei legnagyobb bukása)

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás