Hírek röviden – 2010. Január 17.

nora-salinas-fuego-en-la-sangreNora Salinas (Rosalinda) nemrég megerősítette a bulvárhireket, amik a terhességéről számoltak be. Nora jelenleg a harmadik hónapban van, tehát fél év és megszületik a színésznő második gyermeke. Gratulálunk!
– A Pokolba a szépfiúkkal sztárja, Altair Jarabo játszhatja majd el Chiqui szerepét az Eternamente Bella c. telenovellában. További biztos nevek a produkcióval kapcsolatban: Ariadne Diaz, Valentino Lanús, César Evora, Laura Flores, Ana Layevska, Azela Robinson, Grettel Valdez, Ricardo Margaleff és Andrés Zuno. A novella a Hasta Que el Dinero Nos Separe-t váltja majd 2010. Április 26.án
– Idén debütál majd a Csajok szilikon, ez lesz a paradicsom-ból ismert María Fernanda Yepez új telenovellája, ami a Rosario Tijeras címet viseli. Már javában zajlanak a forgatások, a hatvanból huszonöt epizód már el is készült. A novella az azonos című, Jorge Franco által írt irodalmi alkotásból született meg, aminek 2005ben már volt egy filmválzotata is, amit nagy sikerrel vetítettek a kolumbiai mozik.
– Hiába ér véget hamarosan a Camaleones, a novellából kivált csapat tovább folytatja munkásságát. Sherlyn bandája többek között az Atrévete a Sonar csapatával fog koncertezni Monterreyben és Guadalajaraban.
Adriana Louvier (La Mujer de Lorenzo) lesz Yahir párja a TV-Azteca új novellájában, ami a Pobre Diablát váltja majd Márciusban.
Elizabeth Gutierrez (El Rostro de Analia) otthagyja legújabb novellája, a Corazón Salvaje forgatásait, mivel a terhességére és a születendő babájára szeretne koncentrálni. Elizabeth pár nap múlva Maiami-ba utazik, hogy az Egyesült Államokban adjon életet gyermekének. Természetesen William Levy is a nejével tart majd.
– Január 18.án debütál Amerikában Mexico jelenleg legnézetebb telenovellája, a Hasta Que El Dinero Nos Separe. A tengerentúlon jelenleg ebben az időpontban láthatók a telenovellák: Tormenta en el Paraiso (14.00.); Un Ganczo al Corazón (15.00.); En Nombre del Amor (19.00.); Hasta Que El Dinero Nos Separe (20.00.); Sortilegio (21.00.)
– A minap a karizmatikus énekes, Michael Buble eljegyezte kedvesét, az argentin telenovellagyártás egyik nagy díváját, Luisana Lopilatot. A Rebelde Way felfedezettje az eljegyzést egy Hawai vakációi keretein belül ünnepelte meg szerelmével.
– A LatinGossip.Com állításai szerint a Sin Vergüenza hősnője Gaby Espino elvált férjétől, Cristobal Lander-től. Három évig éltek boldog házasságban, az ok amiért az megromlott a hatalmas távolság kettejük között. Cristobal Mexicoban forgatja a Pobre Diabla, Gaby pedig Miami-ban a Más Sabe al Diablo c. novelláikat, amikben mindketten főszerepet alakítanak. A közös gyermekük Oriana minden bizonnyal Gabynál marad majd.
Carmen Salinas híres darabjában, az Aventurera-ban már számos telenovellasztár megjelent főszerepben, többek között Paty Navidad, Lorena Rojas és Itati Cantoral is. A stafétabotot most a Corazón Salvaje nagy felfedezettje, Angelique Boyer vehette át. Carmen elégedett volt az ifjú tehetség zene és tánc tudásával.
– A horvát RTL 2010. Február 2.án mutatja majd be az El Rostro de Analiát. A HRT 1-en pedig a Cuidado Con el Ángel-t Maite Perroni másik novellája, a Mi Pecado váltja majd. Szerencsések ezek a horvátok 🙂
– Elhunyt Blanca Sánchez, a Las Vías del Amor gonosz Catalinája. A többszörös díjnyertes művésznő hatvanhárom éves korában hunyt el. Béke poraira.

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás