Hírek röviden – 2010. Május 16.

  • rafael-amayaHamarosan forog a La Reina del Sur c. telenovella, ami ősszel mutatkozhat be a Telemundo csatornán. Jelenleg tárgyalások folynak egy kiemelt szerep kapcsán Rafael Amayával, aki négy éve forgatott utoljára, a Las Dos Caras de Ana főszerepében brillírozott akkor. Most viszont egy spanyol sorozatban, a Hospital Central-ban játszik egy mexikói orvost, így nem biztos hogy el tudja majd vállalni a La Reina del Sur-béli szereplést, mindenesetre a Telemundo nagyon meg szeretné kaparintani az ifjú titánt. A novella forgatásai egyébként Mexikóban is zajlanak majd, pár felvétel ugyanis Ciudad Juárez városában lesz majd.
  • Lezajlott a Telemundo Upfronts, ahol a hálózat három telenovellát rendelt be. Az első nem meglepetés, a La Reina del Sur, ami a drogkereskedelem világában játszódik majd, Kate del Castillo főszereplésével. Az El Fantasma de Elena egy nő történetét mesél el, aki feleségül megy egy gazdag férfihez, akinek a halott feleségének a szelleme még mindig a házban él. A Casanova sin Amor egy olyan tévéállomás vezetőjéről szól, aki rádöbben hogy senki nem szereti, ezért szegény embernek kiadva magát beleszeret egy színésznőbe, és titokban segíti hogy sztárrá váljon. Azonban amikor a nő rájön a turpisságra, csalódik szerelmébem… Utóbbi novella főszerepére a legnagyobb esélyes Miguel Varoni, az Ördögi kör sztárja.
  • Úgy tűnik Carla Estrada mégsem pihen idén, igaz másképp tér vissza mint ahogy azt elgondoltuk volna. A Sortilegio kapcsán íródik egy színházi darab ugyanis, amiben ő is tevékenyen részt vesz. Egyelőre Amerikába és Mexikoba terveznek pár előadást.
  • 12%-os rekord nézettséggel ért véget Brazíliában a Bela, a feia. A novella az SBT csatornán futott, ahol régóta nem értek el olyan magas nézettséget, mint a Betty feldolgozással.
    hasta-que-el-dinero-nos-separe-final
  • Ma ér véget Mexikóban a Hasta Que El Dinero Nos Separe. A Premios TV y Novelas szavazáson az év telenovellájává választott széria is megkapta a grandiózus vasárnapi finálé lehetőségét.
  • Dulce María első kislemeze júniusban jelenik meg, Inevitable azaz “Elkerülhetetlen” címmel. A videoklip forgatása miatt egyenesen Argentínáig utazott az RBD egykori sztárja. Ezen túl Dulce elvállalta egy film főszerepét is, Chrisan de la Fuente oldalán.
  • Martin Karpan visszatér Kolumbiába, a Caracol adott neki egy főszerepet a Clase Ejectuva c. vígjátéksorozatban. A novellában John Alex Toro-t alakítja majd.
  • William Levy nagyon megharagudott a People Espanol magazinra, ugyanis az 50 legszebb ember-ről szóló magazin borítóján ő szerepelt volna a hölgyek mellett, de nem várták meg a fotózással, és inkább Fernando Colungát tették a címlapra helyette.
  • Júliusban debütál a Nickelodeon Latinoamérica csatornán Eiza González (Lola Eráse Una Vez) zenés telenovellája, a Suena Conmigo. A novella a Televisa és a Nickelodeon koprodukciójában készül.
  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás