Hírek röviden – 2010. Május 7.

  • aracely-arambula-teresaBiztos hogy készül a Teresa remake, aminek a főszerepére több színésznő is esélyes. José Alberto Castro, a producer nemsokára castingot tart, ahová több színésznő is hivatalos: Angelique Boyer (Corazón Salvaje), Elizabeth Alvarez (Fuego en la Sangre), Sherlyn (Camaleones) és Aracely Arámbula (Corazón Salvaje) is, aki mellesleg maga jelezte a producernek, hogy érdekli őt a szerep, és szívesen eljátszaná Teresát. Férfi fronton Jaime Camil a nagy esélyes, de a legfrisebb hírek szerint nem vállalja a címszerepet.
  • A Mi Pecado producere, Juan Osorio is mozgolódik, ő egy eredeti novellát vinne képernyőre, Una Familica Con Suerte munkacímmel. Bár még főhősök sincsenek, Osorio már most arra hajt, hogy Alejandra Guzmán énekelje el a főcímdalt…
  • Amerikában (is) megbukott a Corazón Salvaje, ezért éjféltől látható egy ideje a novella. Az Univision vezetősége szerint ez volt a lehető legjobb döntés, ráadásul az adatok szerint, éjfélkor többen nézik az Univisiont mint korábban, köszönhetően a Corazón Salvaje-nak. Amerikába nemsokára megérkezik a Soy tu Duena, addig pedig dupla részekkel látható a Hasta Que El Dinero Nos Separe, aminek a nézettsége meg sem közelíti a Cuidado Con el Ángel vagy a Fuego En la Sangre korábban produkált számait.
  • A Telemundo májusban egy Upfronts-ot tart, ahol több telenovella tervből is leforgatnak egy pár perces promóciós videót, amikből akár telenovela is készülhet jövőre. Az egyik ilyen projekt főszereplője lesz Elizabeth Gutiérrez, legalábbis a Latingossip.Com állítása szerint. A Telemundo egyébiránt Adela Noriegával is aktív tárgyalásokat folytat, egy készülő novella főszerepét illetően. Noriega a napokban tárgyal Dan Brown-nal, a Telemundo elnökével.
    elizabeth-gutierrez-visszater
  • A Telemundo uprontson egy telenovella biztos bemutatkozik, méghozzá a Los Fantasmas de Elena címmel. Ez a “Julia” című ’83ban készült vEenvision telenovella feldolgozása lesz. Az író Humberto “Kiko” Olivieri írta az eredetit, az újat is ő fogja adaptálni. A pilot főszereplője Sandra Echevarría lesz. A Telemundo május 13-a körül dönti el, lesz-e telenovella belőle.
  • Átadták Argentínában a Martin Fierro díjakat. A nagy nyertes a Valientes lett, ami elnyerte a legjobb telenovella, és főszereplők díját is. A legjobb telekomédia a Ciega a Gitas lett, a legjobb juvenil alkotás pedig a Casi Angeles, legyőzve ezzel legfőbb riválisát, a Ninit.
  • A TvNotas magazin szerint a Perro Amor szereplői, Carlos Ponce és Maritza Bustamante összejöttek a forgatások alatt. Ez azért is nagy téma odaát, mert Ponce nemrég vált el feleségétől.
  • Még egy szög a venezuelai telenovellák koporsójába: a Televen csatornán látható Más Sabe el Diablo és Dona Barbara, majdnem kétszer annyi nézőt vonz, mint a Salvador de Mujeres és a Harina de Otro Costal a Venevision-on.
  • A bulvárlapok szerint Alichia Machado kábítószerfüggő. Ezt azonban keresztanyja, Daniela Romo nyilvánosan tagadta.
  • Újabb pornóbotránytól hangos a mexikói média: most állítólag Luz Elena González (Querida Enemiga) múltjából kerültek elő piszkos felvételek…
    • Aribeth
    • 2010 05 07

    Az Univision elmehet a búsba, pont a legjobb részek és a Mexikóban már bekövetkező nézettségemelkedés előtt nyírták ki a sorozatot. Utánaolvastam a témának, és úgy tűnik, ennél jóval gyengébben muzsikáló sorozatokat is megtartott az eredeti sávban, úgyhogy a nézettségen túl lehet, hogy egyéb hasfájásaik is voltak. Annak viszont örülök, hogy abból a három és fél millió nézőből páran még hűségesen követik a sorozatot az új idősávban is.
    A Dineróval és a Duenával még korántsem biztos, hogy jó lóra tettek.

    Hmm, érdekes lenne, ha Adela végül mégis a Telemundónál kötne ki. Én megrögzött Televisa-rajongó vagyok, de talán tényleg jobban teszi, ha egy új csatornánál próbálja újraépíteni a karrierjét, mert a régi istállóban csak sírógörcsös szerepeket kapott. (Btw, Elizabeth és Adela szerepelhetnének egy novellában. :-))

    • Chris
    • 2010 05 07

    Nem kötözködés, csak vicces: “Férfi fronton Jaime Camil a nagy esélyes, de a legfrisebb hírek szerint nem vállalja a címszerepet.” Remélhetőleg a címszerepet (Teresa) nem is fogja elfogadni. 🙂

    • Tibi
    • 2010 05 07

    Aribeth: Na igen, de ma már nem engedheti meg magának azt, amit régen. A Telemundo például egyre stabilabb (és erősödő) nézőkkel bír. Ha valamit kevesen néznek, alap hogy eltávolítják.
    A Duena szerintem odaát hódítani fog, de majd eldől…

    No igen, egy Adela Telemundo nekem is tetszene, de kérdés hogy milyen szerepkörben. Nézd meg Kate del Castillot, a Televisák után mint drogbárónő mutatkozik majd a képernyőn. Nagyon érdekes, és meglepően éles váltás… Bár szerintem megmarad a Victoria Ruffo vonal, a ‘semmi extra, de főszerep’ kategória.

    —-

    Chris: Ez fel se tűnt, de meghagyom mert vicces 🙂

    • Aribeth
    • 2010 05 08

    Tibi: Igen, az El clon és a Perro amor jól állnak a Telemundón. Érthető, logikus. Deakkoris, pont éjfél? *puffog* :-))

    • Tibi
    • 2010 05 09

    Hát, ha logikusan belegondolsz, máskor nem volt hely. Most tegyék be délelőttre vagy éjfélre? Inkább az utóbbi megoldás tűnik értelmesnek, aki akarja így is megnézi. És nézik is … egy kevesen 🙂

    A Telemundon leginkább az Elisa? remekel, nagyon jó nézettséget hoz.

  1. No trackbacks yet.

Hozzászólás